Patriotët komandantë nga Prishtina dhe kompania serbe RAD!!!!

Fejzi Hajdari

Paramendoni kompania serbe RAD, nga Mitrovica e Veriut, rregullisht, gjithmonë ka marrë tenderë nga qeveritë e mëparshme te Kosoves.

S’ka pas shancë të shpallet tender, e të mos perfitojë kompania dicka RAD. Me fjale tjera ska patur bir nane qe e ndal RAD-in, sepse miqesia me komandantet e qeverisë, ka qene e forte. Nuk flas per komandantë e njëmendtë.

Pronar i kesaj kompanie thuhet se eshte krimineli Radojcic, i cili ka qene mik i ngushte me komandantet qeverisës ne Prishtine, bile edhe me kryeministra!

P.S. S’ka me patriotizmin tanë…, eshte i vecante!

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey