Paunovski flet pas shkarkimit, flet për raportet me Zaevin

Stojko Paunovski i cili sot u shkarkuar na pozita e drejtorit të Inspektoratit Shtetëror të Tregut për “Telma” deklaroi se ky vendim ishte pritur nga ai. Paunovski gjithashtu deklaroi se mes tj dhe kryeministrit nuk kishte asnjë konflikt.

“Kjo pritej për mua. Mund të them vetëm në frymën e festave: Falni ata, nuk dinë se çfarë po bëjnë. Më vjen keq që vetëm midis meje dhe Kryeministrit nuk kishte asnjë konflikt, nëse ka pasur, ishte ai me shefin e kabinetit të zv. kryeministrit Grubi për shpërndarjen e punësuarve”, tha Paunovski për “Tellma”.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey