PDSH do të kandidojë me 13 kandidatë për kryetar komune dhe 16 lista për këshilltar komunal

Në zgjedhjet lokale të 17 tetorit Partia Demokratike Shqiptare do të kandidojë me 13 kandidatë për kryetar komune dhe 16 lista për këshilltar komunal.
Në Tetovë garës për kryetar komune do t’i paraprijë Prof. Dr Sadi Bexheti, ndërsa në komunat tjera si vijon:
Gostivar, znj. Renata Elezi
Tearcë, Daut Emini
Bogovinjë, Dashmir Arifi
Brvenicë, Miqail Rasimi
Zhelinë, Medin Nazifi
Saraj, Ilir Krosi
Çair, Misin Gradinaj
Studeniçan, Azem Sadiki
Likovë, Hevzi Jashari
Dibër, Petrit Klenja
Strugë, Samir Murtezoski
Vrapçisht, Irfan Lushi
Ndërkaq, me lista për këshilltar komunal PDSH kandidon në komunat në vijim: Kumanovë, Likovë, Qyteti Shkupit, Çair, Studeniçan, Shuto Orizarë, Saraj, Zhelinë, Jegunovcë, Tearcë, Tetovë, Bogovinjë, Brvenicë, Vrapçisht, Gostivar dhe Strugë.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey