PDSH zgjodhi kryetarin dhe kryesinë e degës së Tetovës

Partia Demokratike Shqiptare dega Tetovë sot mbajti kuvendin zgjedhor ku u zgjodh kryetari i degës dhe kryesia e re.

Sipas komunikatës partiake, në këtë kuvend u miratua edhe lista e delegatëve për Kongresin e VIII të Partisë Demokratike Shqiptare që do të mbahet me datë 07.07.2022.

Kryetar dege u zgjodh Hadi Iljazi.

Punimet e kuvendit i ndoqi kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Menduh Thaçi me çrast mbajti një fjalim para kuvendarëve.(INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey