Pendarovski: Lista për faljen e të burgosurve ishte gabim

Presidenti Stevo Pendarovski tha se Ministria e Drejtësisë ka gabuar në listën e dorëzuar për falje të disa të burgosurve, shkruan TV21. Ai thotë se Presidenca pret listën e rishikuar, pas çka do të vendoset për faljen e të burgosurve.

“Kërkesa për falje kishte arritur para disa ditëve, megjithatë pë shkak të ndonjë gabimi teknik në list, Ministria e Drejtësisë ka kërkuar që ta kthejmë listën. Dhe lista është kthyer në Ministrinë e Drejtësisë. Tanë nga ata varet se kur do ta kthejnë përsëri tek ne, do ta dorëzojnë listën e rishikuar, nga kjo varest se sa shpejtë do të mbledhim Komisionin për Falje”, tha Pendarovski.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey