Pendarovski për Bedri Zekirin: Ulje 6 muaj, dënim me burg do të vuajë deri në vitin 2027!

Zekiri ka dorëzuar kërkesë për falje për 2 krime të kryera – vrasje në tentativë dhe pjesëmarrje në përleshje, për të cilat dënimi i tij total është 4 vjet e The post Pendarovski për Bedri Zekirin: Ulje 6 muaj, dënim me burg do të vuajë deri në vitin 2027! appeared first on FLAKA.

shtator 15, 2023 - 23:50
 0  11
Pendarovski për Bedri Zekirin: Ulje 6 muaj, dënim me burg do të vuajë deri në vitin 2027!

Zekiri ka dorëzuar kërkesë për falje për 2 krime të kryera – vrasje në tentativë dhe pjesëmarrje në përleshje, për të cilat dënimi i tij total është 4 vjet e

The post Pendarovski për Bedri Zekirin: Ulje 6 muaj, dënim me burg do të vuajë deri në vitin 2027! appeared first on FLAKA.