Pendarovski: Reforma në gjyqësor, për të kthyer besimin e qytetarëve në institucionet e vendit

Një ndër pikat në ta cilat vuri theksin presidenti i vendit gjatë fjalimit vjetor ishte edhe gjyqësori. Ai me këtë rast u shpreh se reformat në gjyqësorë janë të domosdoshme dhe mënyra e vetme për të kthyer besimin e qytetarëve në Institucionet e shtetit, në të kundërtën tha Pendarovski jemi dëshmitarë se qytetarët po na ikin nga vendi dhe po shkojnë në vende ku drejtësia funksionon dhe ku ligji është i barabartë për të gjithë./Alsat

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey