Për herë të parë një shqiptar emërohet komandant i komandës operative në Kumanovë

Zëvendëskryeministri Artan Grubi i ka uruar detyrën e Gjeneral Besnik Eminit.

Ai ka thënë se, për herë të parë një shqiptar emërohet komandant i komandës operative në Kumanovë, komandë kjo e cila është fuqi mbajtëse e gjithë Armatës.

“Gjeneral Besniku në mënyrë aktive ka qenë i kyçur në proceset dhe negociatat me NATO-në deri në inkuadrimin dhe integrimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në këtë aleancë”, është shprehur Grubi. (INA)

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey