Për një deri dy javë, nxënësit do të vazhdojnë me mësim online

Mikrobiologu Nikolla Panovski tha se nuk e din si do të reagojnë epidemiologët kur të shfaqet rast me coronavirus në klasë a do të shkojnë të gjithë në izolim.

“Nuk e jam i sigurt se çfarë në pret, por me siguri pas një jave ose dy, nxënësit sërish do të vazhdojnë me mësimin online”, tha Carovska.

Ai theksoi se në shkollat e mesme ku ka nga 34 nxënës në klasë duhet të ketë ndarje dhe ndrime.

“Nxënësit e vegjël kanë më shumë disiplinë, ndërsa për nxënësit e shkollave të mesme nuk e di se sa do të mbajnë maskë, posaçërisht kur nuk do të jetë profesori. Mendoj se nxënësit e shkolalve të mesme të cilët janë në vitin e 3 dhe 4 tashmë janë imunizuar”, tha Panovski.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey