Përfaqësuesi i BE-së ë Kosovë, pas konstituimit të Kuvendit: Është thelbësore që deputetët të bashkohen rreth objektivave të përbashkëta

Szunyogu pas konstituimit të Kuvendit: Është thelbësore që deputetët të bashkohen rreth objektivave të përbashkëta.

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog, ka përshëndetur konstituimin e Kuvendit dhe forminin e legjislaturës së VIII-të.

Szunyog thotë se se shpreson që të sheh një Kuvend funksional dhe konsesus politik për agjendën evropian dhe çështjet me interes të qytetarëve.

Tutje ambasadori thotë se është thelbësore që deputetët të bashkohen rreth objektivave të përbashkëta dhe të adresojnë çështjet që janë me nguti.

“Mirëpres formimin e Kuvendit të Kosovës. Është thelbësore që deputetët të bashkohen rreth objektivave të përbashkëta dhe të adresojnë çështjet e ngutshme për Kosovën. Shpresoj të shoh një Kuvend funksional… dhe konsensus politik për agjendën evropiane dhe të gjitha çështjet me interes të qytetarëve. Më të fortë së bashku”, ka shkruar në Twitter, Szunyog.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey