PËRGJIGJE KIM (MEHMETIT)

(Shkak: Për “këshillën”: E vajzave të reja shqiptare dhe votuesve shqiptarë, publikuar në INA, 25 maj 2021)

NGA KALOSH ҪELIKU

Mendimi im, përkundër Kim Mehmetit, Xhaditë, që e “shikojnë me besnikëri “Shoferin” e makinës të “vëllazërim – bashkimit”, i cilës marke është: “mercedes”, “Bemwe”, “pezho”, apo “Jugo”… Edhe, Hoxhën e “Allahut”.

Patjetër, edhe Hoxhën e Katundit, dhe priftin, që vishen me petka fetare turko-arabe, dhe sllave. (Ferexhenë e zezë) krahëve, që t’u grahin makinave shtrenjta, në rrugë mes fushave për fitore partiake. Për më tepër, analistë e trusaktë të ‘”vëllazërim – bashkimit” me këmbët dhe trutë legen. Unë, i parashoh: Nesër, me markë shqipatre…

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey