Personat që trajtohen për kancer, nuk duhet t’iu afrohen hudhrave

Kremrat e lëkurës dhe ilaçet bimore mund të ndërhyjnë në trajtimet e kancerit të gjirit, kanë paralajmëruar mjekët. Në një fazë të përparuar të kancerit të gjirit shpesh përhapen plagë në lëkurë. Kësisoj, shumë pacientë përpiqen t’i qetësojnë këto me kremra topikalë dhe trajtime bimore, transmeton lajmi.net. Por studiuesit e...

Korrik 8, 2023 - 23:38
 0  12
Personat që trajtohen për kancer, nuk duhet t’iu afrohen hudhrave
Kremrat e lëkurës dhe ilaçet bimore mund të ndërhyjnë në trajtimet e kancerit të gjirit, kanë paralajmëruar mjekët. Në një fazë të përparuar të kancerit të gjirit shpesh përhapen plagë në lëkurë. Kësisoj, shumë pacientë përpiqen t’i qetësojnë këto me kremra topikalë dhe trajtime bimore, transmeton lajmi.net. Por studiuesit e...