Pesë arsye pse jeni të fryrë e që nuk kanë të bëjnë me ushqimin

Fryrja e barkut shkaktohet nga grumbullimi i gazit në traktin tretës. Zakonisht shoqërohet me parehati ose dhimbje në stomak dhe mund të shoqërohet edhe me gromësimë. Por, jo gjithmonë ushqimi është shkaktari kryesor i këtij fenomeni të pakëndshëm. Monica S. Borkar, MD – një gastroenterologe me sistemin shëndetësor të Universitetit...

dhjetor 5, 2023 - 14:00
 0  9
Pesë arsye pse jeni të fryrë e që nuk kanë të bëjnë me ushqimin
Fryrja e barkut shkaktohet nga grumbullimi i gazit në traktin tretës. Zakonisht shoqërohet me parehati ose dhimbje në stomak dhe mund të shoqërohet edhe me gromësimë. Por, jo gjithmonë ushqimi është shkaktari kryesor i këtij fenomeni të pakëndshëm. Monica S. Borkar, MD – një gastroenterologe me sistemin shëndetësor të Universitetit...