Plas skandali në LSDM, “goditet” Muhamed Zekiri

Gazetari kontraverz maqedonas Zoran Bozhinovski ka filluar të paraqes dje dhe sot një aferë korruptive të nënkryetarit të LSDM-së Muhamed Zekiri. Ai akuzon Muhamed Zekirin për korrupsion dhe zhvatje. Sipas Bozhinovskit, Muki ka ndërmjetësuar me 2.000-5.000 euro për punësim ndërsa paret i ka marrë punësimin se ka bërë. Gjithnjë sipas Bozhinovskit, Muki ka ndërmjetësuar edhe në tendera mes bizneseve të ndryshme dhe institucionet e shtetit ku ka qeverisur LSDM-ja. Poashtu ai ka akuzuar për zhvatjen e 70 mijë eurove nga një biznismen nëse don të shpëtoje nga Policia Financiare e cila kishte nisur hetim për firmën e biznismenit. Gjithë këto në detjae mund ti lexoni tek faqet e Zoran Bozhinovskit në facebook:

The post Plas skandali në LSDM, “goditet” Muhamed Zekiri appeared first on ShqipMedia.

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey