Po bëhet gjyshe Albërije Hadërgjonaj, kjo është gjinia e bebit

Albërije Hadërgjonaj po bëhet gjyshe e një nipi.

Agnesa Hadërgjonaj, vajza e këngëtares Albërie Hadërgjonaj është komentuar për jetën e saj private edhe pse e ka mbajtur atë larg medias.

Agnesa do të bëhet nënë për herë të dytë me partnerin e saj Valdrin Seçi dhe burime për Kryefjala.com bëjnë me dije se çifti janë në pritje të një djali.

Elektra (vajza e madhe e Agnesës) do të bekohet me një vëlla së shpejti dhe këngëtarja Albërie Hadërgjonaj do të gëzoj statusin si gjyshe për herë të dytë.

Këngëtarja e konfirmoi lajmin se do të bëhet sërish gjyshe në programin “ZemërLuana”.

Albërije Hadërgjonaj po bëhet gjyshe e një nipi.

Agnesa Hadërgjonaj, vajza e këngëtares Albërie Hadërgjonaj është komentuar për jetën e saj private edhe pse e ka mbajtur atë larg medias.

Agnesa do të bëhet nënë për herë të dytë me partnerin e saj Valdrin Seçi dhe burime për Kryefjala.com bëjnë me dije se çifti janë në pritje të një djali.

Elektra (vajza e madhe e Agnesës) do të bekohet me një vëlla së shpejti dhe këngëtarja Albërie Hadërgjonaj do të gëzoj statusin si gjyshe për herë të dytë.

Këngëtarja e konfirmoi lajmin se do të bëhet sërish gjyshe në programin “ZemërLuana”.

Loading...