Policia e Kosovës nuk i ndalë patrullimet

Zyrtarët e Policisë së Kosovës po vazhdojnë me patrullime në kuadër të planit operativ për zbatimin e masave anti-COVID.

Policia njofton se patrullat janë aktive në realizim të planeve operative me qëllim të zbatimit dhe respektimit të masave anti-COVID të marra nga institucionet e vendit e të cilat po zbatohen nga policia në koordinim e bashkëpunim me institucione relevante.

“Në tërë territorin e vendit, gjatë tërë kohës 24/7, vërehen patrullime të shtuara policore që synim parësorë pos ruajtjes së rendit dhe qetësisë publike, mbrojtjes së pronës, e kanë edhe zbatimin e masave parandaluese ndaj pandemisë dhe zbatimin e Ligjit anti COVID-19”, thuhet në njoftim.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey