Policia e Kosovës vazhdon patrollat policore, përpara hyrjes në fuqi të masave të reja

Kontrolle edhe sonte.

Implementimi i planeve policore po vazhdon, me qëllim të ngritjes së mëtejme të sigurisë publike, parandalimit të krimit si dhe zbatimit të masave ndaj pandemisë.

Për ti arritur këto synime, policia po vazhdon me patrullime gjatë 24 orëve në nivel vendi.

Ndryshe, gjatë ditës së nesërme do largohet ora policore si rrjedhojë e vendimeve të reja të qeverisë për lehtësimin e masave anti-Covid.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey