Pollozhani: Kemi marrë leje për ndërtimin e objektit të Universitetit “Nënë Tereza”

Rektori i deritanishëm i Universitetit “Nënë Tereza”, Prof. Dr. Aziz Pollozhani gjatë dorëzimit të funksionit si rektor njoftoi se para dy-tre javëve është marrë leja nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve për ndërtimin e objektit të Universitetit, përcjell TV21. Pollozhani tha se objekti afër Kazermës ushtarake tashmë është në pronësi të Universitetit “Nënë Tereza”.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey