Preje kokash, djegie me acid/ Shihni çfarë ndodh brenda kartelit më të rrezikshëm në botë (FOTO)

Sharing is caring!

Anëtarët e kartelit të drogës, të cilët vranë 9 gra dhe fëmijë, vijojnë luftën barbare dhe më të përgjakshme në historinë e vendit.

Dhuna e tmerrshme, e cila thuhet se ka frymëzuar ISIS, ka dalë jashtë kontrollit. Sipas mediave të huaja, shumë kufoma ruhen në kamionë frigoriferikë, pasi nuk ka mjaftueshëm hapësirë në morgun e vendit.

Më këto ritme të vrasjeve, ky vend pritet të thyeje rekordin e një viti më parë për numrin e viktimave. Vetëm vitin e shkuar u ekzekutuan 33 mijë persona.

Shumica e këtyre janë viktima të kartelit të drogës, të cilët shpesh torturohen, ekzekutohen, shpërndahen dhe hidheshin në mënyrë mizore në rrugë. Prerja e kokave është një prej mënyrave që ata ndjekin më së shumti, por nuk mungojnë as mizoritë e tjera.

Sharing is caring!

Loading...
shares