Pse e arritëm koalicionin ndërshqiptar në komunën e Çashkës?

Nga Halit Ferati

Unë jam shumë i vedishem per veprimet poletike sepse jam në atë lemi dhe politiken e mendoj afat gjatë,sfida janë të renda por kurrë nuk jam gjunjëzuar dhe nuk gjunjëzohem per çështje personale ose kopromisa personale Kurrë jetën time nuk kam toleruar dhe nuk tolerojë leku ose kopromisat personale të ma mbyllin mendimin tim dhe kurrë jetë hipotek e askujt skam qenë dhe nuk do jem

Unë jam shumë i vedishem se në një familje ndonjë herë por edhe shpeshherë ndodhinë mosmarrëveshje por tejkalohen dhe këto thashetheme shumë shpejtë do tejkalohen jeta eshte sfidë dhe shumë surpriziuese, sot nuk don e urren por një ditë mund buzëqesish bashkë

Inati personal nuk është me madhe se qellim kolektiv vendimet qe i don shumica nuk mundet ndalohen për inatin personale të askujt dhe për askënd

Ku Kolicionim nuk eshte kunder Shqiptarve ose kunder askujt por thjesht dhe qart fuqizimi sepse në poletikë numrat janë vendimtar dhe më ketë Kolicionim duam të ja arrijmë qëllimit me një votë marrim dy vuljet Komunale dhe një herë e pergjithom largojmë një virus qe për Shqiptaret gojën e ka plot po punet askund

Dikush e kritikon dhe per muaa është shumë normale sepse në çdo here pakica është e pa kënaqur dhe çdo herë pakica reagon dhe sulmon por çdo herë është prishes por në fund pajtohen më ate realitet

Njerzit qe duan kombi personalisht i vlerësoj lartë dhe qëllimet mëdha të tyre i mbeshtës dhe duhet mbeshtetur dhe ndihmuar dhe besoj qe është bere më mira dhe do ja dalim. Historia shkruhet si për të mire dhe si për te keqe,qofsha gjithmonë i shajtur për unifikim dhe bashkim e Popullit tim!

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey