Publikohen foto të rralla nga fëmijëria e Dhurata Dorës, kaq e ëmbël duket

Fotografi të rralla nga fëmijëria e Dhurata Dorës.

Bukurinë dhe stilin e veçantë këngëtarja Dhurata Dora e ka pasur që në fëmijëri.

Kjo u pa në disa fotografi të rralla nga fëmijëria që Dhurata i ka publikuar së fundmi në Instagram.

Me këto imazhe të ndara për fansat, Dhurata ka shfaqur disa momente nga fëmijëria e saj.

Projekti i fundit i Dhuratës është bashkëpunim me Azetin dhe Zunën që titullohet “Oeo”. Kjo këngë e publikuar muajin e kaluar deri tani numëron mbi 11 milionë klikime.

Fotografi të rralla nga fëmijëria e Dhurata Dorës.

Bukurinë dhe stilin e veçantë këngëtarja Dhurata Dora e ka pasur që në fëmijëri.

Kjo u pa në disa fotografi të rralla nga fëmijëria që Dhurata i ka publikuar së fundmi në Instagram.

Me këto imazhe të ndara për fansat, Dhurata ka shfaqur disa momente nga fëmijëria e saj.

Projekti i fundit i Dhuratës është bashkëpunim me Azetin dhe Zunën që titullohet “Oeo”. Kjo këngë e publikuar muajin e kaluar deri tani numëron mbi 11 milionë klikime.

Loading...