Punë ka, madje nga Maqedonia e Veriut për kompani dhe brende botërore!

Shkup, 20 maj – Me përshpejtimin e procesit të globalizimit në nivel botëror edhe kërkesat dhe nevojat për punë kanë ndryshuar. Fleksibiliteti i punës është shtuar si një ndër kriteret…

maj 21, 2024 - 02:01
 0  13
Punë ka, madje nga Maqedonia e Veriut për kompani dhe brende botërore!
Shkup, 20 maj – Me përshpejtimin e procesit të globalizimit në nivel botëror edhe kërkesat dhe nevojat për punë kanë ndryshuar. Fleksibiliteti i punës është shtuar si një ndër kriteret…