QARTJA E DJALLIT !

Eugen Shehu

Derisa znj.Angela Merkel vizitoi dhe Tiranën si pikëlamtumirëse kryesisht me shqiptarët dhe vëndet e rajonit,ku Kancellarja e di mirë shtrirjen gjeografike të shqiptarëve,por nuk i kupton në politikbërjen e tyre antikombëtare, sërish dhe qëllimisht psikopati serbofil rilindas nuk e anashkaloi pa e shfrytëzuar edhe këtë moment për të vjellur vrrer e urejtje ndaj politikës Kosovare dhe duke sulmuar Nacionalizmin Shqiptar si pengesë që është bërë për ti futur shqiptarët në “botën serbe”, jo vetëm llumin e tij servilësh, injorantësh ,kriminelësh , maskarejsh,kurve e kurvarësh, por nuk la as gazetarët “kosovarë” ti parashtronin pyetje znj.Kancelare në largim, nga frika se mos i dalin në pah pisllëqet e prapakulisave që i luan me kryekriminelin e serbisë,ndaj qartej si djall i mallkuar.

Kryeministri i Republikës së Kosovës z.Albin Kurti dhe njëherë dëshmoi se për te është mbi të gjitha Kosova dhe jo interesat meskine personale apo grupore.Serbofili i Tiranës me sa duket e ka tashmë të qartë se partner politik me ato ide antikombëtare të “Open Ballkanit” mund të ketë vetëm ndonjë shqipfolës të sojit e sorollapit si baton stanishiqat,se partner politik shqiptar jashtë kufijve londineze nuk do të mund të gjejë për sa kohë bëhet partner i politikave shoveniste ekspansioniste serbosllave. Ne Nacionalistët Shqiptarë do jemi gjithmonë pararojë e interesave Kombëtare Shqiptare,cilidoqoftë ai çmim. Ku ai hedh shigjetat e dimë mirë.
Në anën tjetër po në të njejtën ditë Presidentja e Republikës së Kosovës znj. Vjosa Osmani takoi Presidentin e Republikës Federale Gjermane z.Frank-Walter Stainmajer e cila nënshkroi disa marëveshje të bashkëpunimit bilateral.
Vet prezenca e Presidentes së Kosovës me Presidentin e Gjermanisë,i hedh poshtë idetë e mbështjellur të “open ballkanasve” me simbolika mashtruese lamtumurëse.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey