Qytetarët e Strugës protestojnë, kërkojnë të rregullohet rruga Strugë – Qafë thanë

Qytetarët që sot protestuan në Strugë kërkuan që të rregullohet rruga nga Struga deri në vendkalimin kufitar në Qafë thanë.

Banorët thotë se kjo rrugë ka shumë dëmtime dhe me këtë rrugë automjetet e tyre pësojnë dëmtime.

Ata paralajmëruan protesta të ardhshme deri sa të zgjidhet problemi me rrugën.

Kujtojmë se rruga Strugë – Qafëthanë është një nga rrugët më të dendura që lidh Maqedoninë me Shqipërinë, posaçërisht gjatë sezonit veror.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey