Ra bora e parë në Malësin e Karadakut

Sot bora na paralajmëroj se duhet të përgaditemi për stinën e dimrit, ku sot ra bora e parë në Malësin e Karadakut, konkretisht në fshatrat Llukarë, Brezë, Malinë.

Reshjet e dëborës më të shprehura janë në vendin Kriva Krusha në Pehçevë, ku prej në mëngjes intensivisht bie borë, ndërsa në komunat tjera nga rajoni i Malishevisë, Makedonska Kamenicë, Dellçevë dhe Berovë mbisundojnë reshje të shiut.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey