Raci: Ndërmjetësi i dialogut po ia imponon Kosovës agjendën e palës tjetër

Opinionisti Gazmir Raci, tha se ndërmjetësi i dialogut po ia imponon Kosovës agjendën e palës tjetër. “Për një vjet ndërmjetësi në vend se të mobilizonte energjitë ose të fokusohej në incetiva, ai imponon Kosovës njëanshëm agjendën e njërës palë, gjë që s’ka ndodhur asnjëherë në dialog”, u shpreh ai. “Madje Serbia dërgoj letër në Bruksel […]

shkurt 28, 2024 - 01:00
 0  4
Raci: Ndërmjetësi i dialogut po ia imponon Kosovës agjendën e palës tjetër
raci:-ndermjetesi-i-dialogut-po-ia-imponon-kosoves-agjenden-e-pales-tjeter

raci:-ndermjetesi-i-dialogut-po-ia-imponon-kosoves-agjenden-e-pales-tjeter

Opinionisti Gazmir Raci, tha se ndërmjetësi i dialogut po ia imponon Kosovës agjendën e palës tjetër.

“Për një vjet ndërmjetësi në vend se të mobilizonte energjitë ose të fokusohej në incetiva, ai imponon Kosovës njëanshëm agjendën e njërës palë, gjë që s’ka ndodhur asnjëherë në dialog”, u shpreh ai.

“Madje Serbia dërgoj letër në Bruksel para vitit të ri, ku tha se unë nuk i pranoj këto, nuk i zbatoj, a e sheh sa destruktive është. Dhe ajo as nuk ndëshkohet, ajo vazhdon të thithë investitorë kryesorë evropian brenda territorit të saj. Ne ndëshkohemi, marrim masa, kërcënohemi”, shtoi Raci në Rubikon.