Rama dhe Basha u dakordësuan për mbledhjen e komisionit për Reformën Zgjedhore, OSBE: Mirëpresim rifillimin e punës

Përfaqësuesja e OSBE-ODIHR, Clarisse Pasztory është takuar sot me 2 bashkëkryetarët e komisionit bipartisan për Reformën Zgjedhore, Enkelejd Alibeajn dhe Damian Gjiknuri. Nëpërmjet një posti në rrjetin social ‘X’, theksohet se OSBE mirëpret fillimin e punës ditën e premte të kësaj jave (19 janar). “Takova sot b/kryetarët e komisionit të ref. zgjedhore Damian Gjiknuri dhe […]

Jan 16, 2024 - 19:00
 0  8
Rama dhe Basha u dakordësuan për mbledhjen e komisionit për Reformën Zgjedhore, OSBE: Mirëpresim rifillimin e punës

Përfaqësuesja e OSBE-ODIHR, Clarisse Pasztory është takuar sot me 2 bashkëkryetarët e komisionit bipartisan për Reformën Zgjedhore, Enkelejd Alibeajn dhe Damian Gjiknuri.

Nëpërmjet një posti në rrjetin social ‘X’, theksohet se OSBE mirëpret fillimin e punës ditën e premte të kësaj jave (19 janar).

“Takova sot b/kryetarët e komisionit të ref. zgjedhore Damian Gjiknuri dhe Enkelejd Alibeaj. Mirëpres rifillimin e punës të premten & përshpejtimin e saj javët e ardhshme, me ndihmë e ekspertizë nga OSBE-ODIHR. Vijojmë takimet gj/përfshirëse për këtë reformë të rëndësishme”– shprehet përfaqësuesja e OSBE.