Rama: Sot iki në Londër, çfarë do kërkoj për Shqipërinë

Sharing is caring!

Në mbledhjen e jashtëzakonshme të qeverisë, kryeministri Edi Rama deklaroi se sot të niset drejt Londrës, ku do marrë pjesë në Samitin E NATO-s.

Kreu i qeverisë bëri me dije se do të kërkojë nga vendet anëtare për asistuar në nevojën për solidaritet të drejtpërdrejt financiar dhe teknik.

“Ndryshimet në buxhet do i bëjmë drejtpërdrejt përmes parlamentit në komisionin e Ekonomisë dhe më pas në seancë.

Më duhet që së bashku me ministrin e Mbrojtjes dhe Cakajn që sot të shkojmë në Londër, ku jemi në Samitin e NATO-s. Kemi një detyrë plus përveç samitit që të bisedojmë me të gjithë homologët, unë me liderët e vendeve anëtarë dhe ministrat dhe homologët për asistuar në nevojën për solidaritet të drejtpërdrejt financiar dhe teknik.

Ministrja e Arsimit shpresoj që të jetë gati po ashtu edhe e Shëndetësisë për letrat me dëmet. Sisteim i koordinimit të ndihmave është plotësisht nën kontroll. Artan Shkreli të bëjë gati konferencën për të paraqitur në vijim për publikun një ekspoze”, tha Rama.

Sharing is caring!

Loading...
shares