Raporti javorë i ISHP, shënohet ulje e rasteve të reja dhe viktimave

Rënie infektimi nga koronavirusi për 24.9%. Probabiliteti i rasteve pozitiv në raport me numrin e testeve 10%. Janë shëruar 3.946 persona, rritje për 4.6% nga java e kaluar, ndërsa 31 raste të reja të infektimeve, që i bie për 13,9% më pak nga java e kaluar.

Janë regjistruar dhe 142 raste të vdekjeve për 1 javë. Rritje incidencës në periudhë dy javore është shënuar në 7 qytete. Qytetet tjera kanë rënie nga 8-78%, thuhet në raportin javor të Institutit të Shëndetit Publik (ISHP)./Alsat

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey