Refugjate e luftës – Kosovarja Atdhetare Hoxha martohet me yllin anglez të ragbit

Gruaja e yllit anglez të ragbit, George Ford, Atdhetare Hoxha, iku nga lufta dhe mbërriti në Britaninë e Madhe në moshë të vogël si refugjate, por tani po jeton ëndrrën e saj. George Ford shënoi 27 pikë për të drejtuar Anglinë drejt një fitoreje madhështore të Kupës së Botës ndaj... The post Refugjate e luftës – Kosovarja Atdhetare Hoxha martohet me yllin anglez të ragbit appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 19, 2023 - 16:40
 0  6
Refugjate e luftës – Kosovarja Atdhetare Hoxha martohet me yllin anglez të ragbit

Gruaja e yllit anglez të ragbit, George Ford, Atdhetare Hoxha, iku nga lufta dhe mbërriti në Britaninë e Madhe në moshë të vogël si refugjate, por tani po jeton ëndrrën e saj. George Ford shënoi 27 pikë për të drejtuar Anglinë drejt një fitoreje madhështore të Kupës së Botës ndaj...

The post Refugjate e luftës – Kosovarja Atdhetare Hoxha martohet me yllin anglez të ragbit appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..