Refugjatët afgan në shoping në City Mall në Shkup (FOTO)

Refugjatët afganë që janë të strehuar në Shkup sot në mënyrë të organizuar kanë shkuar për shoping dhe vizitë në qendrën e njohur tregtare City Mall në Shkup.

Portali Republika ka nxjerrë pamje kur familjet afgane kanë zbritur nga dy autobusë dhe nën mbikëqyrjen e policisë dhe Kryqit të kyq kanë hyrë në qendrën tregtare.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey