Regjim i posaçëm i komunikacionit në Shkup nga ora 9 deri në 12:00

Për shkak të garës “Trio Triathlon” sot në Shkup në periudhën kohore nga ora 9 deri në 12:00 do të ketë regjim të posaçëm të komunikacionit në rrugë të caktuara të kryeqytetit.

Pozita e fillimit-përfundimit të garës së vrapimit është Qendra sportive “Boris Trajkovski”, kurse garuesit do të lëvizin në një pjesë të rrugëve rreth KS “Boris Trajkovski” dhe përgjatë korsisë së djathtë të Blv. Ilinden, pastaj në lëvizje nga kryqëzimi. të Blv.8 Shtator “deri në kryqëzimin me rrugën “Ljubljanska” dhe anasjelltas, njofton MPB.

Qarkullimi do të ridrejtohet në rrugët përreth, ndërsa MPB apelon qytetarët që të respektojnë urdhrat e punonjësve të policisë.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey