Regjistrimi, ASH-AAA dorëzon 200 amendamente

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa ka dorëzuar 200 amendamente në Komisionin për Çështje Evropiane në lidhje me Propozim-Ligjin për ndryshime të Ligjit për Regjistrim të Popullsisë. Ndryshe, gjatë ditës së sotme deputet të partive politike BDI, VMRO DPMNE, LSDM dhe e Majta votuan nevojën e shtyrjes së Ligjit për Regjistrimin e Popullsisë, ndërsa në këto momente është caktuar seancë e Komisionit për Çështje Evropiane.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey