Rejtingu i lartë i sondazheve favorizon Pendarovskin dhe Spasovskin për president

Shkup, 14 korrik – Politikani më favorit është presidenti Pendarovski, ndërsa Spasovski është ministri që e bën punën më së miri, sipas sondazhit të fundit të IRI-së, i cili mbështet informacionin se të dy janë kandidatët më seriozë për kryetar të LSDM-së në zgjedhjet e ardhshme, të cilët do të...

Korrik 14, 2023 - 23:40
 0  8
Rejtingu i lartë i sondazheve favorizon Pendarovskin dhe Spasovskin për president
Shkup, 14 korrik – Politikani më favorit është presidenti Pendarovski, ndërsa Spasovski është ministri që e bën punën më së miri, sipas sondazhit të fundit të IRI-së, i cili mbështet informacionin se të dy janë kandidatët më seriozë për kryetar të LSDM-së në zgjedhjet e ardhshme, të cilët do të...