Remzie Osmani krejt ndryshe në përditshmëri, del pa grim

Remzie Osmani nuk njihet në përditshmëri.

Remzie Osmanin jemi mësuar ta shohim të kuruar deri në detajin e fundit, dhe shumë rrallë të pa rregulluar.

Në këtë fotografi, përpos qe duket shumë e thjeshtë, në imazh përcillet edhe një detaj tjetër që tregon se Remzia po ndihet mjaftë e qetë pran detit, shkruan Kosovarja.

Sigurisht që profesioni i saj e do që ajo të dukjet e bukur dhe e rregulluar, mirëpo edhe Remzisë i duhet nganjëherë thjeshtësia.

Ajo është një këngëtare e cila pëlqehet mjaftë shumë dhe gjithmonë është në qendër të vëmendjes për çdo paraqitje.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey