Remzije Osmani shijon pushimet me familje

Remzije Osmani me bashkëshortin, djalin nusen, nipin dhe mbesën, kanë filluar pushimet në fund të sezonit verorë. Familja e tyre zgjodhën Turqinë për të kaluar momente të paharruara së bashku. Nuk mungojnë as fotografitë familjare të ndara nga familja e tyre. Duket se së bashku po e shijojnë çdo moment atje, shkruan “Kosovarja”.

shtator 19, 2023 - 19:50
 0  5
Remzije Osmani shijon pushimet me familje

Remzije Osmani me bashkëshortin, djalin nusen, nipin dhe mbesën, kanë filluar pushimet në fund të sezonit verorë.

Familja e tyre zgjodhën Turqinë për të kaluar momente të paharruara së bashku.

Nuk mungojnë as fotografitë familjare të ndara nga familja e tyre.

Duket se së bashku po e shijojnë çdo moment atje, shkruan “Kosovarja”.