Rishikimi i Buxhetit në rend të ditës të Komisionit për financim dhe buxhet

Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut sot mbledhje do të mbajë Komisioni i Kuvendit për financim dhe buxhet, ku do të debatohet për rishikimi e Buxhetit për vitin 2021, në lexim të dytë.

Në Kuvendin sot seanca do të mbajnë Komiteti për marrëdhënie midis bashkësive dhe Komisioni për sistemin politik.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey