Rreth 500 qen endacakë shëtisin nëpër Kërçovë! Qytetarët me frikë lëvizin…(VIDEO)

Rreth 500 qenë endacakë shëtisin nëpër Kërçovë! Qytetarët me frikë lëvizin nëpër rrugët e qytetit, kërkojnë zgjidhje. Televizioni 21 përmes një kronike përcjell shqetësimet dhe reagimet e qytetarëve.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey