Rrezik i madh, mos e kombinoni kurrë uthullën me këtë material

Uthulla është një produkt natyral që nuk duhet të mungojë në dollapin tonë pasi ka shumë më tepër veti brenda dhe jashtë kuzhinës. Kozmetikë, deodorantë, dezinfektues dhe pastrues. Por cili është kombinimi më i gabuar që mund të bëjmë dhe të rrezikojmë shëndetin tonë ?

Uthulla nuk duhet të kombinohet kurrë me zbardhues.

Ndërsa uthulla mund t’ju ndihmojë të pastroni në shumë raste, shtimi i një acidi të tillë si zbardhuesi do të rezultojë në formimin e gazit të klorit, i cili është toksik. Pra, përdorni një zbardhues komercial më vete, larg nga çdo uthull.

Çdo lloj acidi kërkon vëmendje të veçantë në trajtimin e tij. Fakti që edhe uthulla është një lloj acidi, e bën këtë kombinim vërtet të dëmshëm. Kur këto të dyja përzihen, produkti është një përzierje vdekjeprurëse e gazrave të klorit.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey