Sadi Bexheti flet për humbjen e djalit dhe gruas ( VIDEO )

Sot në emisionin e pasditës PASTEL ishte i ftuar Sadi Bexheti dhe vajza e tijë. Përveç anës profesionale aty u fol edhe për pjesën e ndjeshme “familja”. Në një sekuencë të shkëputur nga emisioni Sadi Bexheti flet me shumë dhimbje për humbjen e djalit dhe gruas së tij. Ai shprehet se humbja e djalit ka qenë shumë e rëndë, dhe e ka rrëzuar për tokë.

Në një sekuencë të shkëputur nga emisioni Sadi Bexheti flet me shumë dhimbje për humbjen e djalit dhe gruas së tijë. Ai shprehet se humbja e djalit ka qenë shumë e rëndë, dhe e ka rrëzuar në tokë.

Video e plotë:

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey