Sadi Bexheti fushatë derë më derë në malësinë e Tetovës

Kandidati për kryetar të Komunës së Tetovës Prof. Sadi Bexheti bashkë me kryetarin e degës së Tetovës Driton Ibishi dhe anëtarë të kryesisë zhvilluan takime me banorë të fshatit Rasadisht, Lisec dhe Shipkovicë për t’u njohur më afër me sfidat që i përkasin banorëve të malësisë.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey