Sadi Bexheti vazhdon me vizitat në malësinë e Tetovës

Kandidati për kryetar të Qytetit të Tetovës Prof.

Sadi Bexheti bashkë me Pajtim Thaçin si dhe me kryetarin e Degës së Tetovës Driton Ibishi edhe sot vazhduan me takime intenzive në vendbanimet e qytetit të Tetovës.

Ata u mirëpritën nga banorë të fshatit Brodec, Veshallë dhe Bozovcë.

Hallet e fshatrave të malësisë janë të mëdhaja si pasojë e moskujdesit nga ana e Komunës së Tetovës për vite të tëra dhe vetëm një udhëheqje e re nga PDSH mund t’a përmirësojë këtë gjendje.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey