SAShK thotë se pezullimi i grevës është detyrim ligjor

Kryetari i SAShk-ut Jakim Nedelkov theksoi se greva në arsim do të vazhdoj, por siç potencoi për momentin është në pezullim me kërkesë të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

“Dje Këshilli i SaShK-ut solli vendim që greva të jetë në pezullim përkohësisht e cila është produkt i një detyrimi ligjor të cilën duhet që ta rrespektojmë”, tha Nedelkov.

Situata e tillë u sqarua edhe nga avokatët përfaqësues të SAShK-ut., për të cilën siç tha Nedelkov ka pasur polemika se nuk janë transparent dhe dëshirojnë të manipulojnë situatën.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey