Scholz gjerman rezulton pozitiv me Covid-19

Kancelari gjerman rezulton pozitiv me Covid-19.

Kancelari i Gjermanisë, Olaf Scholz, ka rezultuar pozitiv me COVID-19, sipas Reuters.

Sipas përfaqësuesit të tij, Scholtz ka simptoma të lehta dhe është izoluar në shtëpi.

Olaf Solz ishte në një turne gjatë fundjavës në Arabinë Saudite, Katar dhe Emiratet e Bashkuara Arabe për të kërkuar furnizues alternativë të energjisë.

Kancelari gjerman rezulton pozitiv me Covid-19.

Kancelari i Gjermanisë, Olaf Scholz, ka rezultuar pozitiv me COVID-19, sipas Reuters.

Sipas përfaqësuesit të tij, Scholtz ka simptoma të lehta dhe është izoluar në shtëpi.

Olaf Solz ishte në një turne gjatë fundjavës në Arabinë Saudite, Katar dhe Emiratet e Bashkuara Arabe për të kërkuar furnizues alternativë të energjisë.

Loading...