Sejdini: Asgjë nuk mund të më befasojë më, madje as ajo intervistë e Pandevit

Njeriu i parë i Federatës së Futbollit të Maqedonisë së Veriut, Muamed Sejdini, sot ishte mysafir në emisionin “Brifing në mëngjes”, ku ndër të tjera, komentoi për gjithçka që ndodh në FFM, brenda dhe rreth ekipit kombëtar.

Dihet që kohë më parë kapiteni Goran Pandev dha një intervistë për një TV me një konotacion negativ për FFM dhe Sejdinin. “Asgjë nuk mund të më befasojë më, madje as ajo intervistë. Qëndrimi i Pandevit është qëndrimi i një personi, dhe personalisht i uroj të gjitha të mirat kapitenit dhe të vazhdoj me lojërat dhe qëllimet e tij për t’i bërë të lumtur të gjithë në vendin tonë. ‘Goditjet po vijnë në FFM dhe për presidentin e Federatës, thashë, asgjë nuk mund të më befasojë”,- tha Sejdini.

Kur u pyet nëse ka armiqësi midis Sejdinit dhe trajnerit Angelovski dhe nëse ai me të vërtetë dëshironte ta ndërronte atë, ai u përgjigj: “Shikoni, ne si Federatë dhe unë si president, në vitin 2019, kur skadoi kontrata e Angelovskit, e zgjatëm atë deri në fund të vitit 2020. Ne besuam në vazhdimësinë e kësaj përzgjedhjeje, në faktin se kjo gjeneratë mund të arrijë një vend në një Kampionat Evropian. Dhe kështu ishte. ‘Dhe kur bëhet fjalë për atë sukses, më lejoni të them se është një sukses i përbashkët për të gjithë, nga Pandev, Mrme, Elmas, Bardhi, e Federata, të të gjithë atyre që janë të lidhur me ekipin kombëtar”.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey