Sela i përgjigjet Ahmetit: Po bashkimit të spektrit politik shqiptarë, por pa parti maqedonase

Sela i përgjigjet Ahmetit: Refuzon përfshirjen e partive maqedonase, Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë. “Është legjitime të shpreh mendimet e veta dhe siç është legjitime të shpreh mendimin edhe unë si The post Sela i përgjigjet Ahmetit: Po bashkimit të spektrit politik shqiptarë, por pa parti maqedonase appeared first on FLAKA.

shtator 18, 2023 - 23:50
 0  5
Sela i përgjigjet Ahmetit: Po bashkimit të spektrit politik shqiptarë, por pa parti maqedonase

Sela i përgjigjet Ahmetit: Refuzon përfshirjen e partive maqedonase, Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë. “Është legjitime të shpreh mendimet e veta dhe siç është legjitime të shpreh mendimin edhe unë si

The post Sela i përgjigjet Ahmetit: Po bashkimit të spektrit politik shqiptarë, por pa parti maqedonase appeared first on FLAKA.