Serbia kapitulloi në Kumanovë, por politika budallicë…

Emin Azemi

Vetëm një politikë budallicë mundet me humbë atë që fitoi në paqe.
Serbia kapitulloi në Kumanovë.
Në Rambuje i dha ‘sinjal’ NATO-s ta bombardojë nga qielli dhe ta përzë për toke prej Kosove.
Serbia humbi në luftë, por me ndihmën e politikës budallicë të Kosovës (pas mendimitt pozitiv të GJND-së) u bë hisedare e pjesëve të caktuara të Kosovës, duke i shpallur ‘asete’ të saja ‘kulturore’.

Veriu mbi Urën e Ibrit, toka e uzurpuar përrreth Manastireve serbe, kufiri i kontestuar me Malin e Zi, do të mbeten gurët më të rëndë të ndërgjgjes së disa palaçove të paqes që dikur ishin heronj të luftës!

Pas 2009 -ës dikush e tradhëtoi shumë keq Kosovën në kuadër të projektit Ahtisari Plus, ose në kuadër të Memorandumit 2 të Akademisë së Shkencave dhe Areve të Serbisë!

Çka ta bëni i joti, s’ta bën i huaji!!!

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey