Serbia po hap konsullatë në Ohër

Serbia ka vendosur të hapë konsullatë në Ohër dhe Mihajlo Filev është shpallur konsull nderi.

Autoritetet serbe bën të ditur se kjo konsullatë në Maqedoninë e Veriut do të mbulojë komunat e Ohrit, Strugës, Vevçanit, Debrcës, Kërçovës, Dibrës dhe Qendër Zhupës.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey