Shefqet Krasniqi tregon se a është haram me i mbjellë flokët

Është një nga hoxhallarët që në shumicën e rasteve shpreh hapur doktrinën ekstreme, rreth gjërave që ndalohen nga islami, dhe atyre që lejohen qofshin ato vlera morale e fetare.

Madje ai shprehet hapur se rrobat e plazhit (bikinet) janë të ndaluara për femrat pasi zbulojnë shumë nga trupi i tyre.

Mirëpo së fundi ai është parë në një foto të publikuar duke u kujdesur për pamjen e tij, derisa shihet se ka më shumë flokë sesa kishte në fotografitë e publikuara më parë.

Krasniqi në një foto që kishte duke bërë fli duke krejtësisht ndryshe nga fotot e publikuara dje.

Deklaratat e tij shpeshherë zgjojnë reagime të shumta, pasi dinë të jenë ekstreme. Ndërsa ndalesat që sipas Krasniqit ka feja islame janë të shumta. Por mbjellja e flokëve si duket nuk është një nga to, ani pse hoxha Krasniqi pothuajse çdo ndërhyrje që të ndryshon pamjen e ka cilësuar vazhdimisht si të ndaluar.

Në një intervistë, Krasniqi kishte komentuar edhe njërin ndër veprimet e fundit që po e bëjnë meshkujt kosovarë, mbjelljen e flokëve.

I pyetur se a është haram mbjellja e flokëve, ka dhënë përgjigjen e mirëpritur nga kosovarët.

‘Jo nuk është haram’ ka thënë mes tjerash Krasniqi.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey