Shenjat paralajmëruese të dhimbjes së kokës! Gjashtë simptoma të pazakonta që mund të sinjalizojnë probleme serioze

Dhimbjet e kokës, një sëmundje e zakonshme, ndahen kryesisht në dy kategori: dhimbje koke parësore dhe dhimbje koke dytësore. Ndër këto, dhimbjet e kokës nga migrena janë më të zakonshmet. E ardhur nga një fjalë greke, (hemikrania) që do të thotë ‘gjysmë dhimbje koke’, migrena mund të zgjasë nga 4...

dhjetor 4, 2023 - 19:00
 0  5
Shenjat paralajmëruese të dhimbjes së kokës! Gjashtë simptoma të pazakonta që mund të sinjalizojnë probleme serioze
Dhimbjet e kokës, një sëmundje e zakonshme, ndahen kryesisht në dy kategori: dhimbje koke parësore dhe dhimbje koke dytësore. Ndër këto, dhimbjet e kokës nga migrena janë më të zakonshmet. E ardhur nga një fjalë greke, (hemikrania) që do të thotë ‘gjysmë dhimbje koke’, migrena mund të zgjasë nga 4...